Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ο πραγματικός "Ποπάυ" είναι αλλεργικός στο σπανάκι


Tον έχουν ονομάσει Ποπάυ, λόγω των δικεφάλων του. Το περίεργο, είναι ότι δεν τρώει ποτέ σπανάκι.

Ο Μουσταφά Ισμαήλ κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ δικέφαλων και δικαίως έχει κερδίσει το παρατσούκλι του "Ποπάυ".

Ωστόσο ο σωματώδης  bodybuilder δεν μπορεί να φάει καθόλου σπανάκι αφού είναι αλλεργικός.

Σε αντίθεση με το διάσημο καρτούν ναύτη, ο οποίος παίρνει τη δύναμή του από την πλούσια σε σίδηρο τροφή, ο "Big Mo" δεν μπορεί να φάει καθόλου σπανάκι.

Ο 24χρονος Αιγύπτιος, του οποίου οι δικέφαλοι είναι 86 εκ. ο καθένας, λέει ότι το σπανάκι είναι γι 'αυτόν ό, τι είναι ο κρυπτονίτης για τον Σούπερμαν.

Ο Ισμαήλ, ο οποίος μπήκε στο βιβλίο Guinness World of Records πέρυσι ως ο άνθρωπος με τους μεγαλύτερους δικέφαλους του κόσμου, πρόσθεσε: «Μου αρέσει το κοτόπουλο και το βοδινό κρέας  αλλά καθόλου το σπανάκι.

Ο bodybuilder, ο οποίος  κατάγεται από την Αλεξάνδρεια, έφυγε το 2007 για να μετακομίσει στην Αμερική ώστε να βρει καλύτερο εξοπλισμό γυμναστικής.

Είπε ότι μικρός ήταν παχουλός, όπως ένα τυπικό παιδί που μεγαλώνει στη Μέση Ανατολή, αλλά επέστρεψε στο σπίτι ως «Hulk».

Χάρη στην απίστευτη σωματική του διάπλαση έχει κερδίσει πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς σε διάφορες χώρες, σε όλον τον κόσμο.

Οι θαυμαστές του θέλουν να τον δουν από κοντά και να ακουμπήσουν τους δικέφαλους τους ενώ αυτός τους παρακινεί να γυμναστούν κι οι ίδιοι. Μάλιστα πολλοί εμπνέονται από τον Ισμαήλ να κόψουν τα χάπια που παίρνουν για να "φουσκώσουν" και να ακολουθήσουν φυσικούς τρόπους ενδυνάμωσης.

Ο Ισμαήλ προκειμένου να απαντήσει σε κατηγορίες ότι χρησιμοποιεί στεροειδή ή ότι οι δικέφαλοι του είναι ψεύτικοι με εμφυτεύματα, δεν δίστασε να κάνει υπέρηχο στην ιαπωνική τηλεόραση.

Ωστόσο ο Ισμαήλ δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένος με το τωρινό παγκόσμιο ρεκόρ του. Στόχος του είναι να προσθέσει 8 εκ. ακόμα στο δικέφαλο του .




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...