Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Κάποτε στην τηλεόραση: Η Ρέα έφευγε από το σπίτι του Big Brother και ο Τσάκας βαλάντωνε στο κλάμα


Τον Σεπτέμβριο του 2001, μία μέρα πριν το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, η ελληνική τηλεόραση θα άλλαζε για πάντα. Ο Μεγάλος Αδελφός έκανε κατάληψη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και οι Έλληνες έβρισκαν τους καινούργιους 12 ήρωές τους.Οι μόνοι Έλληνες που δεν είχαν συντονιστεί έστω αποσπασματικά στο δεύτερο μισό του 2001 με το πρωτοφανές για τα δικά μας δεδομένα, Big Brother 1, είναι αυτοί που για κάποιο λόγο δεν είχαν τηλεόραση στο σπίτι τους.


Το ριάλιτι-φαινόμενο ήρθε και έμεινε για 4 συνεχόμενες σεζόν στον ΑΝΤ1 με τον πιο κατάλληλο παρουσιαστή στο σύμπαν, τον τεράστιο Αντρέα Μικρούτσικο των ειδικών αποστολών.

Στο πρώτο ελληνικό Big Brother, τον βασιλιά των ριάλιτι, αγαπήσαμε τιτάνιες φυσιογνωμίες όπως ο μετέπειτα νικητής Τσάκας, ο "κουμπάρος" Πρόδρομος, η "τσαχπίνα" Νικόλ, η Δώρα από τη Θεσσαλονίκη, η Μαίρη η Σκόρδου, η Ρέα η μαγείρισσα. Ένας κι ένας οι συμμετέχοντες.


Κατά κάποιο τρόπο, μέναμε κι εμείς στο σπίτι του Big Brother. Μαθαίναμε τα νέα των παιδιών, βλέπαμε τους τσακωμούς τους, τις αποστολές, ήταν φίλοι μας κατά κάποιο τρόπο. Τα μηχανάκια της AGB, βέβαια, έσπαγαν σε κάθε Κυριακάτικη αποχώρηση από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Ο μετρ του δράματος και του σασπένς Αντρέας Μικρούτσικος χειριζόταν μαγικά τις λεπτές ισορροπίες και τη συγκίνηση σε κάθε αποχώρηση. Το ρεσιτάλ του το έδωσε στην αποχώρηση της Ρέας.

Υπό τους ήχους του "Τι Σου Κανα και Πίνεις" απ' τη Μελίνα Ασλανίδου, που τραγουδούσαν μέχρι και τα παιδάκια στο δημοτικό μετά την προσευχή (οι δασκάλες άκουγαν το original από την Πόλυ Πάνου), η Ρέα έφυγε από το σπίτι την Ημέρα 43 και προχώρησε στο πλατό για να τα πει με τον Αντρέα. Αρκετά μετά, εξέδωσε και βιβλίο με τίτλο "Παραδοσιακές Συνταγές της Ρέας".


Μόλις ο Τσάκας είδε τη Ρέα έξω από σπίτι και δίπλα στον Αντρέα, ξέσπασε σε λυγμούς (κανονικούς) και μεγάλος Μικρούτσικος ακούστηκε να λέει: "Και οι σκληροί σπάνε. Μπράβο ρε Γιώργο. Αυτό το κλάμα είναι η κατάθεση της προσωπικής αλήθειας. Ένα πολύ σκληρό παιδί". Και κλάαααμα η κυρία.






ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. το τραγουδι που εκανε γνωστη τη Μελινα Ασλανιδου. τα βιντεο κυκλοφορουν παντου στο ιντερνετ και ακομα σπανε τα ρεκορ των βιους. 2020 ακομα εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...