Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η απόδειξη της ύπαρξης του γιου του Χίτλερ;

Νέα στοιχεία που συνηγορούν στην άποψη ότι ο Αδόλφος Χίτλερ απέκτησε έναν γιο με μία Γαλλίδα έφηβη βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Βάση στους ισχυρισμούς του Jean-Marie Loret ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν ο πατέρας του έρχεται να δώσει ημερολόγιο ήρωα του πολέμου.
Στο ημερολόγιο που διατηρούσε ο Leonard Wilkes υπάρχει μία αναφορά στην υποτιθέμενη σχέση ανάμεσα στον Χίτλερ και τη Charlotte Lobjoie το καλοκαίρι του 1917.

"Μία ενδιαφέρουσα μέρα σήμερα. Επισκέφθηκα το σπίτι όπου έμενε ο Χίτλερ ως στρατιώτης στον πόλεμο, είδα τη γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί του και μας είπε πως το μωρό, ένας γιος, αγωνίζεται τώρα στον γαλλικό στρατό κατά των Γερμανών", έγραφε στις 30 Σεπτεμβρίου 1944.


Εκτός από αυτό, δεν υπάρχει άλλη αναφορά στη Charlotte Lobjoie ή τον καρπό του έρωτά της με τον Χίτλερ, ενώ δεν είχε μιλήσει για αυτό ποτέ στην οικογένειά του.

Οι δύο γιοι του, όπως ανέφεραν στη Dailymail, ανακάλυψαν το ημερολόγιό του που ήταν ξεχασμένο σε ένα κουτί. "Σοκαρίστικα όταν το διάβασα. Ο πατέρας μου ποτέ δεν μου μίλησε για τον πόλεμο. Δεν γνώριζα καν την ύπαρξη του ημερολογίου", ανέφερε ο γιος του Alan.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...