Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Στρος-Καν: "Δεν γνώριζα ότι ήταν ιερόδουλες, γιατί ήταν γυμνές"

Δεν είχε καταλάβει ο Ντομινίκ Στρος-Καν ότι οι γυναίκες με τις οποίες κοιμόταν ήταν ιερόδουλες «επειδή ήταν όλες τους γυμνές». Αυτό υποστήριξε ο δικηγόρος του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τις δραστηριότητες του πελάτη του στα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων στα οποία σύχναζε.


Ο δικηγόρος αισθάνθηκε την ανάγκη να δικαιολογήσει την «άγνοια» του Στρος-Καν για το με ποιες μοιραζόταν το κρεβάτι του επειδή τα αρχεία του κινητού τηλεφώνου του έδειξαν ότι διατηρούσε σχέσεις με 10 κολ γκερλ.

Ο 62χρονος γάλλος πολιτικός είχε ακόρεστη δίψα για σεξ όμως τα νέα αρχεία θα βοηθήσουν την αστυνομία να καταλήξει αν γνώριζε ότι οι γυναίκες με τις οποίες πήγαινε είχαν πληρωθεί. Η χρήση των υπηρεσιών των ιερόδουλων είναι νόμιμη στη Γαλλία και οι εν λόγω γυναίκες ήταν άνω των 18 ετών αλλά μπορεί να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του Στρος-Καν για δωροδοκία ή μαστροπεία.

Οι 10 Γαλλίδες ή Βελγίδες που η αστυνομία εντόπισε ότι τηλεφωνιόντουσαν με τον Στρος-Καν υποστήριξαν ότι έκαναν σεξ μαζί του επί πληρωμή όσο ήταν επικεφαλής του ΔΝΤ. Τον περασμένο Μάιο αποχώρησε από την θέση αυτή επειδή συνελήφθη για τον βιασμό μιας καμαριέρας ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης. Η υπόθεση αυτή κατέστρεψε κάθε του ελπίδα να θέσει υποψηφιότητα στις εφετινές γαλλικές προεδρικές εκλογές.

Η γραμμή υπεράσπισης που ακολουθεί ο δικηγόρος του Ανρί Λεκλέρκ είναι ότι ο πελάτης του είχε «πλήρη άγνοια» ότι οι γυναίκες με τις οποίες σχετιζόταν στα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων ήταν ιερόδουλες.

«Στα πάρτι αυτά, ο κόσμος δεν φοράει αναγκαστικά ρούχα και σας προκαλώ να μου πείτε τη διαφορά ανάμεσα σε μια γυμνή ιερόδουλη και οποιαδήποτε άλλη γυμνή γυναίκα», δήλωσε.

Η γαλλική αστυνομία προσπαθεί να διευκρινίσει τον ρόλο του Στρος-Καν στα πλαίσια της εξάρθρωσης ενός δικτύου πορνείας που λειτουργούσε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Λίλης, στη βόρεια Γαλλία. Οκτώ τοπικοί παράγοντες είναι υπό έρευνα για την υπόθεση αυτή, μεταξύ των οποίων ο διευθυντής του ξενοδοχείου - ένας επιχειρηματίας με διασυνδέσεις στο Σοσιαλιστικό Κόμμα στο οποίο ανήκει ο Στρος-Καν.

Αρκετές γυναίκες που συμμετείχαν σ' αυτό το δίκτυο πορνείας έχουν κάνει σεξ με τον Στρος-Καν και έχουν ταξιδέψει ακόμη και στην Ουάσινγκτον για να το κάνουν. Δυο γυναίκες είπαν ότι κάθε φορά που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους πληρώνονταν και οι δυο μαζί 1.600 ευρώ μετρητά από δυο άντρες που είναι υπό έρευνα στην υπόθεση αυτή.

Ο Στρος-Καν παραδέχεται ότι συμμετείχε σε όργια που διοργάνωναν «φίλοι» ως μέρος της «ασυγκράτητης σεξουαλικής ζωής του» αλλά ότι «δεν πλήρωσε ποτέ δεκάρα» ούτε ρώτησε αν οι παρτενέρ του πληρώνονταν.

«Απεχθάνομαι τις ιερόδουλες και την μαστροπεία», δήλωσε ο DSK, όπως τον αποκαλούν οι Γάλλοι.

Οταν οι κατηγορίες για τον βιασμό της καμαριέρας στη Νέα Υόρκη απορρίφθηκαν, ο DSK επέστρεψε στη Γαλλία όπου τον περίμεναν νέες κατηγορίες ότι επιχείρησε να βιάσει μια νεαρή συγγραφέα πριν από οκτώ χρόνια. Αφότου και οι κατηγορίες αυτές απορρίφθηκαν, ο DSK προσπαθεί δειλά να επιστρέψει στην πολιτική ζωή αλλά οι προσπάθειές του δυσχεραίνονται από μια σειρά καταθέσεις από κολ γκερλ που υποστηρίζουν ότι έκαναν σεξ μαζί του - μερικές από τις οποίες μάλιστα το χαρακτήρισαν «ζωώδες».


πηγή:  http://tvxs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...